Snabb navigeringen :

 1. Gå till innehåll
 2. Gå till avsnittet menyn
 3. Gå till Sökverktyg
 4. Gå till Hjälp-menyn
 5. Gå till moduler
 6. Gå till lista med kortkommandon

Hjälp-menyn :

 1. Sanofi i världen |
   
 2. Våra webbplatser |
   
 3. Koncernens webbplatser |
   
 4. Beställ material |
 5. Kontakta oss |
 6. Sitemap |
 7. Hjälp
 1. Teckenstorlek

  Minska teckenstorlek Öka Teckenstorlek  
 
 

Om oss

Kontakta oss

Sanofi

Besöksadress:
Lindhagensgatan 120
112 51 Stockholm
Tfn.: (+46) 08-634 50 00
Fax: (+46) 08-634 50 01

Postadress:
Box 30052
104 25 Stockholm, Sverige

Innehåll :

Humanitär hjälp

- Vårt engagemang för förbättrad hälsa

Sanofi-aventis humanitära hjälpprogram  

Under drygt trettio år har både sanofi och aventis utvecklat betydande ekonomiska, tekniska, mänskliga och professionella resurser för att kunna effektivisera och utveckla internationella program som går ut på att öka medvetenheten om – och bekämpandet av – svåra sjukdomar. Arbetet pågår naturligtvis även nu när företagen gått samman, och sker tillsammans med flera humanitära organisationer och hjälporganisationer.

Kamp mot malaria

Sanofi har fört en mångårig kamp mot malaria, och arbetar i nära samarbete med statliga och internationella organisationer såsom WHO, universitet och forskningsinstitut för att få bukt med sjukdomen och minska dess höga dödlighet. Vid sidan av vårt stora engagemang för lokala tränings- och utbildningsprogram för behörig hälsovårdspersonal och lokala grupper, utvecklar Sanofi också nya behandlingsstrategier, antimalariamedel och läkemedel. Läs mer om detta på vår globala webbplats www.sanofi.com.

Sanofi har även program för:

 • Sömnsjuka
 • Leishmaniasis (tropisk parasitsjukdom som sprids via sandflugor)
 • Tuberkulos
 • Epilepsi            

Sharing in Solidarity

Det långsiktiga projektet "Sharing in Solidarity" lanserades för att hjälpa de drabbade länderna i sydöstra Asien efter tsunamikatastrofen i december 2004. Sanofi stödjer fadderbyar i Sri Lanka, Indonesien och Thailand. Resurser sätts in för att i första hand hjälpa till att förbättra försörjningsmöjligheterna för befolkningen, reparera hus, säkra tillgången till sjukvård, stödja skolverksamheten och ordna med rådgivning och stöd till de drabbade familjerna. 

Ytterligare information om Sanofi humanitära hjälpprogram

Ladda ner sanofi-aventis broschyr 'Humanitarian Sponsorship'

Önskar du läsa mer om vårt humanitära program går det bra att ladda ner broschyren "Humanitarian Partnership" eller besöka våra globala humanitära hjälpprogram på www.sanofi.com.

 

Uppdaterad: 25 juni 2013

Modul :

Sanofi i världen

Sanofi i världen

 
Kvalitetsmärkning; 2006-01-12. Länk till LIFs kvalitetsmärkningssida för webbplatsen www.sanofi.se Klicka här för din trygghet på nätet!