Snabb navigeringen :

 1. Gå till innehåll
 2. Gå till avsnittet menyn
 3. Gå till Sökverktyg
 4. Gå till Hjälp-menyn
 5. Gå till moduler
 6. Gå till lista med kortkommandon

Hjälp-menyn :

 1. Sanofi i världen |
   
 2. Våra webbplatser |
   
 3. Koncernens webbplatser |
   
 4. Beställ material |
 5. Kontakta oss |
 6. Sitemap |
 7. Hjälp
 1. Teckenstorlek

  Minska teckenstorlek Öka Teckenstorlek  
 
 

Om oss

Kontakta oss

Sanofi

Besöksadress:
Lindhagensgatan 120
112 51 Stockholm
Tfn.: (+46) 08-634 50 00
Fax: (+46) 08-634 50 01

Postadress:
Box 30052
104 25 Stockholm, Sverige

Innehåll :

Vår organisation

Många kompetenser möts varje dag på vårt svenska huvudkontor i Stockholm. Här arbetar flera olika yrkeskategorier; läkare, sjuksköterskor, farmaceuter, marknadsförare och hälsoekonomer för att nämna några.

 

Forskning

Sanofi genomför ett stort antal internationella kliniska läkemedelsstudier inom flera olika terapiområden där företaget har stor kunskap och erfarenhet. Vår kliniska prövningsavdelning, Nordic Clinical Study Unit (CSU), genomför studier i fas I-III.

Medicinska avdelningen

Medicinska avdelningen arbetar med registreringsärenden, kliniska studier, biverkningsrapportering, medicinska frågeställningar, granskning av promotion material samt kvalitetsförbättrande arbete. Detta är en ständigt pågående process. Ett väl fungerande samarbete inom Sanofi och med patienten i fokus bidrar till en fortsatt god försäljning av företagets produkter.

Marknadsföring & Försäljning

Avdelningen för marknadsföring och försäljning har den dagliga kontakten med våra kunder i vården. Vår målsättning är att vara lyhörda för kundernas behov så att vi kan leverera ett mervärde för vårdpersonalen och deras patienter. Det gör vi framför allt genom förbokade säljmöten, uppföljningsbesök, utbildningsaktiviteter, patientkommunikation/compliance och olika typer av medicinska projekt. 

Vi arbetar även för att våra läkemedel ska ha rätt pris i kombination med korrekt subventionering, vi arbetar för och med nationella riktlinjer samt försöker bidra till att öka våra produkters livscykel.

Uppdaterad: 12 mars 2014

Kvalitetsmärkning; 2006-01-12. Länk till LIFs kvalitetsmärkningssida för webbplatsen www.sanofi.se Klicka här för din trygghet på nätet!