Snabb navigeringen :

 1. Gå till innehåll
 2. Gå till avsnittet menyn
 3. Gå till Sökverktyg
 4. Gå till Hjälp-menyn
 5. Gå till moduler

Hjälp-menyn :

 1. Sanofi i världen |
   
 2. Beställ material |
 3. Kontakta oss |
 4. Sitemap
 1. Teckenstorlek

  Minska teckenstorlek Öka Teckenstorlek  
 
 

Om oss

Kontakta oss

Sanofi

Besöksadress:
Lindhagensgatan 120
112 51 Stockholm
Tfn.: (+46) 08-634 50 00
Fax: (+46) 08-634 50 01

Postadress:
Box 30052
104 25 Stockholm, Sverige

Innehåll :

Människa och miljö

Socialt ansvar

Ungefär en tredjedel av världens befolkning har fortfarande inte tillgång till sjukvård. Som ett globalt läkemedelsföretag som är aktivt i mer än 100 länder känner vi att det är vårt ansvar att arbeta för att så många patienter som möjligt får tillgång till de mediciner och vacciner de behöver. Genom att använda den expertis vi har i samarbeten med organisationer som WHO, arbetar vi aktivt för att förbättra tillgång till vård i hela världen.

Miljöansvar

Globalt miljöarbete

Hälsosektorn bidrar med mellan 3 och 5 procent av koldioxidutsläppen i OECD-länder. Som ett globalt läkemedelsföretag känner vi på Sanofi att vi har ett ansvar att ta en aktiv roll i kampen mot klimatförändringar. Därför har vi som mål att reducera våra koldioxidutsläpp från vår produktion med 20 procent till 2020, i jämförelse med 2010. Vi arbetar även aktivt med att minska vår energikonsumtion.

Lokalt miljöarbete

Vi vet att även små initiativ på lokal nivå kan ha en positiv påverkan på miljön. Därför arbetar vi aktivt för att minska miljöpåverkan av vårt svenska kontor i Stockholm. Vi sitter i en miljöcertifierad kontorsbyggnad (Green Building) och använder endast ekologiska och Fair Trade produkter i vårt kök. Vi arbetar med källsortering och har lyckats reducera pappersutskrifter motsvarande 14 träd per år. Alla våra tjänstebilsförare har blivit utbildade i eco-driving och samtliga tjänstebilar uppfyller miljökraven med högst 120 g koldioxidutsläpp.

Uppdaterad: 28 augusti 2017

Kvalitetsmärkning; 2006-01-12. Länk till LIFs kvalitetsmärkningssida för webbplatsen www.sanofi.se Klicka här för din trygghet på nätet!