Vårt syfte

På Sanofi eftersträvar vi att uppnå vetenskapliga mirakel för att förbättra människors liv.

Vetenskapliga upptäckter sker inte över en natt, utan kräver hårt arbete. Men vår beslutsamhet att hjälpar patienter motiverar oss att utveckla banbrytande läkemedel och vacciner. Och att aldrig ge upp.

Från vår startpunkt som ett lokalt franskt bolag, till vår nuvarande position som ett ledande globalt läkemedelsföretag, finns nytänkande i vårt DNA och återspeglar vår strävan att göra livet bättre för patienter, samhällen och våra medarbetare.

Idag är vi ett företag som drivs av ett gemensamt syfte. Vi vet att vår banbrytande forskning som drivs av innovativa tekniska plattformar, har potential att transformera läkemedelsbehandling och därmed göra det som tidigare var omöjligt möjligt för miljontals människor runt om i världen.

Framsteg för oss samman och driver oss till att växa, lära och tillsammans tänja på våra gränser.

Genom att sträva efter vetenskapliga mirakel som förbättrar människors liv överraskar vi oss själva med vad vi kan uppnå. Och när vi upptäcker det extraordinära nöjer vi oss inte med det, utan utforskar redan vart vi ska ta oss härnäst.

Enade bakom ett syfte

Vår nya identitet

Ny logga och identitet – samma engagemang

Vi har fått en ny logga och identitet. En sak förblir densamma: vi arbetar fortfarande hårt för att förbättra livet för patienter och deras närstående.